player player team team market market

Absolute Card Collector

BONUSOVÝ PROGRAM ACC: Odměna za nové série do přeprodeje!

10. 1. 2024 20:41

Jak jste mohli slyšet v novém dílé pořadu 22 minut (video: zde), od nového roku již nebudeme na video otevírat boxy nových sérií. Naopak ale budeme motivovat naše přeprodávájící k tomu, aby nám karty z novinek poslali co nejdříve. Za nové karty je totiž finančně odměníme.

Jsou 2 způsoby, jak k nám nové karty poslat. Buď napřímo nám po tom, co nový produkt rozbalíte a nebo se můžete účastnit group breaků u Top For Collectors (odkaz na skupinu: zde). Podíváme se na přesné podmínky tohoto bonusového systému.

Tyto bonusy jsou pouze pro sběratele, kteří u nás využívají službu Přeprodej. Jedná se o výběrovou službu, kdy prodáváme uživatelům jejich karty pod naším profilem. Pokud byste měli o službu zájem, kontaktujte nás e-mailem na info@absolutecardcollector.cz.

Nové karty z group breaku u Top For Collectors

Martin nabízí za účast v jeho breacích zisk kreditu, ze kterého můžete platit. My vás odměníme kreditem u Martina, když si pošlete karty do 14 dní od vydání série k nám na přeprodej. Můžete získat zpět až 10% z ceny pozice! Budete u nás mít nové karty na prodej a ještě za to získáte peníze. Jsou 3 varianty odměny, ze kterých můžete po breaku vybírat.

1. 10 % z ceny pozice na kredit u Top For Collectors (maximálně 500 Kč) v případě, že pošlete kompletní obsah vašeho týmu v breaku a řadové karty nám přenecháte. Je to ideální v případě, kdy jdete po konkrétní kartě a ta vám nepadne.

2. 5 % z ceny pozice na kredit u TFC (max 300 Kč) v případě, že si jednu kartu z breaku necháte a ostatní pošlete k nám na přeprodej. Opět si necháváme řadové karty. Ale všechny ostatní karty jdou klasicky do přeprodeje. Takže chytnete kartu do sbírky v breaku, ostatní budete mít rychle na prodej a ještě získáte odměnu.

3. 3 % z ceny pozice na kredit u TFC (max 200 Kč) v případě, že si necháte více jak jednu kartu z breaku. Musí k nám být ale posláno aspoň 50 % karet, které jste získali v breaku. Opět nám necháváte řadové karty. Ideální pro ty, kteří toho sbírají více, ale i tak v breaku měli karty, které chtějí prodat.

Společně s Martinem vždy vyhodnotíme kolik karet posílate a kolik pěnez získáte u něj na kredit. Bonusy platí pouze na breaky, kde se otevírá série samotná do 14 od vydání produktu. Nevztahuje se tak na různé Mix Breaky apod.

Nové karty doručené na přeprodej

Tady vás odměníme, když k nám doručíte nové karty do 14 dní od vydání série. Odměnu získáte za každou kartu a připočítáme ji k vašemu zisku z přeprodeje. Lákavé je to, že dostanete peníze i za karty, které jste zatím neprodali.

- Řadové karty vykoupíme okamžitě za 3 Kč kus. V porovnání, že u přeprodeje byste čekali na jejich prodej a většinou se cena po odečetení provize pohybuje kolem 2 Kč, tak tady dostane peníze hned. Maximálně ale vyplatíme 300 Kč dohromady, abychom nebyli zaplavení base kartami Series apod. Pokud byste poslali 110 karet, tak vám dáme bonus 300 Kč.
Potom karty roztřídíme do cenových skupin podle našeho odhadu.

- Karty do 200 Kč - získáte bonus 3 Kč za každou doručenou kartu

- Karty do 500 Kč - získáte bonus 10 Kč za každou doručenou kartu

- Karty za více jak 500 Kč - získáte bonus 50 Kč za každou doručenou!

Bonus získáte spolu s vyplacením přeprodeje. Podmínkou je mít karty, za které jste získali bonus, naceněné, tak aby je uživatelé mohli koupit. Po zveřejnění do nabídky vás budeme informovat mailem o výši vašeho bonusu. Od odeslání e-mailu budete mít 5 pracovních dní na nacenění karet, jinak o bonus přijdete. Po kontrole bude pak bonus připsán k vašemu přeprodeji.

Doufám, že to není moc složité, ale v podstatě je to vymyšlené tak, abyste byly odměněni za doplnění nových karet k nám do nabídky a my měli stále nějaký menší zisk z prodeje nových karet. Pokud by vám nebylo něco jasné, tak pište. Věřím, že vám tento bonusový systém udělá radost a nám pomůže mít ještě více nových karet v nabídce.